Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στην Δόξα

Ο σχεδιασμός του ρόστερ των σταυραετών προχωράει και στην πράξη.

Ανανέωσαν Τσοροντένι και Σιώζης.

Δυο από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας, ο Μποκιέν Τσοροντένι και ο Άρης Σιώζης θα συνεχίσουν και την νέα χρονιά στην Δόξα. Πρόθεση της διοίκησης είναι να μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και να ενισχυθεί με ορισμένους ακόμη. 
Ο 20χρόνος τερματοφύλακας Τσοροντένι αγωνίστηκε σε 23 ματς και θα αποτελέσει και την νέα σεζόν τον βασικό πορτιέρο του Γαρδικίου.
Ο 22χρόνος εντεκαδάτος μέσος  Άρης Σιώζης πραγματοποίησε 24 συμμετοχές στην περσινή Α1 σημειώνοντας 9 γκολ αποτελώντας τον τρίτο σκόρερ της Δόξας, μετά τους Γιώργο Δημητρίου και Σάκη Γκέκα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές παραχώρησαν τις ακόλουθες δηλώσεις:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και φέτος στην ομάδα που μεγάλωσα” είπε αρχικά ο Άρης Σιώζης.Για να προσθέσει στην συνέχεια: “Ένα σοβαρό κίνητρο για να μείνω ήταν ο καλός φίλος και προπονητής Αλέκος Γκέκας, που από την πρώτη στιγμή με πίστεψε και ήταν δίπλα μου!”
Ενώ ο Τσοροντένι ανέφερε: “Δώσαμε τα χέρια και συμφωνήσαμε να συνεχίσω και την νέα χρονιά στην ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας “

Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις. Ακόμη οι διοικούντες του σωματείου είναι σε συζητήσεις και με  μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

P