Ξεκίνησε το “χτίσιμο” του Α.Ο.Μ.

Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της Μαζαρακιάς στο γήπεδο του συλλόγου.

Ξεκίνησε επισήμως το “χτίσιμο” του Α.Ο.Μ. υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Αδάμ Βασιλάκη. Το παρών έδωσαν παλιοί και νέοι παίκτες καθώς και τα μέλη της διοίκησης.

Η διοίκηση του συλλόγου, ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και την αισιοδοξία στα ύψη.


Βασιλάκης: «Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται όμως πάρα πολύ δουλειά για να φτάσουμε εκεί που πρέπει να φτάσουμε.»

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο νέος τεχνικός  της ομάδας μίλησε στο theball.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις και τον στόχο του στην Μαζαρακιά.

Για τις πρώτες εντυπώσεις:
“Κάθε αρχή και δύσκολη οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Η διοίκηση είναι παρών. Παίζει μεγάλο ρόλο ο ποδοσφαιριστής να έχει την διοίκηση δίπλα του νοιώθει ασφάλεια, σιγουριά και έχει περισσότερο αυτοπεποίθηση. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Τα αποδυτήρια ο αγωνιστικός χώρος, ο φροντιστής εδώ προσφέρει τα μέγιστα. Είναι μια μικρή ομάδα που δουλεύει σε πρότυπα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται όμως πάρα πολύ δουλειά για να φτάσουμε εκεί που πρέπει να φτάσουμε.”

Ο στόχος του στην ομάδα της Μαζαρακιάς:
“Το μυστικό είναι  σε αυτές τις κατηγορίες που οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες, να μπορείς να «φτιάξεις την χημεία». Να καταφέρουν δηλαδή οι ποδοσφαιριστές να κατεβούν στο γήπεδο. Δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο η ποιότητα των ποδοσφαιριστών όσο η συμμετοχή τους στις προπονήσεις και τα παιχνίδια.
Η εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι όταν οι ποδοσφαιριστές κατεβαίνουν στο γήπεδο και είναι επιμελείς στις προπονήσεις μπορείς να κάνεις μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου εδώ να κάνω μια καλή ομάδα, ανταγωνιστική η όποια θα είναι υπολογίσιμη και θα κατεβαίνει στο γήπεδο να παίζει είναι πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και να διεκδικεί επί άσους όρους το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”

Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας για την νέα σεζον, τους στόχους και την περαιτέρω ενίσχυση του συλλόγου.

P