• Ξεκίνησε η αλλαγή του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λευκίμμης

  301 προβολές

  Αλλάζει όψη ο αγωνιστικός χώρος.

  Του Σπύρου Πίκουλα
  Μπορεί να πέρασαν δύο χρόνια και πολλοί να μην πίστεψαν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει, αφού η γραφειοκρατία και ο τρόπος που φτιάχνεται ένα έργο με χρηματοδότη το Δημόσιο, άφησαν πίσω ένα έργο πνοής για το ποδόσφαιρο της Λευκίμμης που εκπροσωπείται από τέσσερις ομάδες, ΑΕ Λευκίμμης, Κάβο, Ποσειδώνα Βιταλάδων και Κεραυνό Δραγωτινών, καθώς και τις ακαδημίες τους.
  Ο αγωνιστικός χώρος ήταν άθλιος, η ΑΕΛ έπαιξε δύο χρονιές στη Γ΄ Εθνική με μπαλώματα και με κομμάτια του συνθετικού χλοοτάπητα που τα κολλούσαν για να μπορούν να γίνουν οι αγώνες. Η διοίκηση μάλιστα επένδυσε πολλά χρήματα, τα οποία  ουσιαστικά πήγαν στα σκουπίδια, αφού ο στόχος της ανόδου για την ομάδα δεν επετεύχθη και μέρος τις ευθύνης έχει και ο άθλιος αγωνιστικός χώρος.
  Όμως η Τετάρτη 12 Ιουνίου είναι μία μέρα που αλλάζει το ποδόσφαιρο της Λευκίμμης, αφού ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας θα βοηθήσει στην αναβάθμισή του καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι εργασίες θα κρατήσουν περίπου δύο εβδομάδες και μετά το πέρας των εργασιών, οι ομάδες που χρησιμοποιούν το γήπεδο, αλλά κυρίως η ΑΕΛ, θα έχουν τη δυνατότητα ακόμα και στην προετοιμασία τους, να έχουν έναν αγωνιστικό χώρο που θα  βοηθήσει στο νέο δύσκολο έργο της νέας σεζόν. Οι φωτογραφίες είναι από το πρωί της Τετάρτης και το ξεκίνημα των εργασιών.

  πηγή: enimerosi.com

  Print Friendly, PDF & Email
 • Προτεινόμενο
  Προτεινόμενο
  Ένα δυνατό Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε από τις εκλογές στον Ιστορικό…